Triumph TR3
Overdrive
€ verkocht - sold - vendu
Bouwjaar 1957
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld

Opmerkingen

Triumph TR 3, jaar 1957.
Kleur wit gecombineerd met een zwartlederen interieur afgezet met rode biezen en zwart tapijt. Zwarte soft-top, tonneau-cover en zijruitframes.
Deze prachtige Triumph TR 3 heeft de vroege ‘small mouth’ grille en is af fabriek uitgerust met schijfremmen op de voorwielen. Het is duidelijk te zien dat de auto in het verleden uitvoerig is gerestaureerd, deze TR 3 verkeert in een zeer goede en mooie conditie!
De Triumph TR 3 is voorzien van de krachtige en robuuste 2 Liter viercilindermotor in combinatie met een vierversnellingsbak en overdrive.
Dit exemplaar heeft een prachtige sportieve uitstraling met de witte carrosseriekleur, zwart interieur, zwarte spaakwielen en lederen sluitriemen op de motorkap.
Deze Triumph werd opgewaardeerd met de montage van een wisselstroomdynamo, een elektrische koelventilator en een verbeterde stuurinrichting die een veel lichtere besturing geeft.
Dit is een voortreffelijke klassieke rijdersauto voor onvergetelijke weekendtrips en voor andere vintage lifestyle-evenementen!