Triumph TR3A
€ 34.500,=
Bouwjaar 1960
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld

Opmerkingen

Triumph TR 3A, jaar 1960.
Kleur rood gecombineerd met een zwartlederen interieur afgewerkt met witte biezen en zwart tapijt. Zwarte soft-top.
Deze prachtige Triumph TR 3A werd nieuw verkocht in de VS en voor het eerst geregistreerd op 30 juni 1960. In 1998 werd de auto in Nederland geïmporteerd en vervolgens ‘body-off’ gerestaureerd. Nu, bijna 25 jaar later, verkeert deze Triumph TR 3A nog steeds in een zeer goede tot uitmuntende conditie. De carrosserie, lak en chroom zijn in uitstekende staat, het interieur en de kofferbak vertonen minimale sporen van gebruik.
De auto is zeer goed onderhouden en de auto rijdt perfect.
De robuuste viercilindermotor van 100 pk is zeer krachtig en geeft de bestuurder een sportieve klassieke rijervaring. In de jaren vijftig en begin jaren zestig was de Triumph TR-serie zeer succesvol in de rally- en racesport.
Het interieur van de Triumph TR 2- en TR 3-auto's geeft door de lage deurranden het meest ‘open’ gevoel van alle klassiekers en oldtimers.
Dit fraaie exemplaar is sinds 2017 bij de laatste eigenaar, de auto wordt geleverd met een uitgebreide (onderhoud) historie.
Deze Triumph TR 3A toont alle prachtige originele details en is voorzien van verchroomde spaakwielen en een verchroomd bagagerek.
Een rode TR 3A is een echte ‘koppendraaier’ die veel aandacht zal trekken van andere weggebruikers!