Land Rover 88 Soft-Top
Series 3
€ verkocht - sold - vendu
Bouwjaar 1984
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld

Opmerkingen

Land Rover serie 3, jaar 1984.
Kleur groen gecombineerd met een grijs stoffen/vinyl interieur, een beige extra midden zitplaats voorin, en achterbanken bekleed met zwart vinyl. Beige stoffen soft-top. Dit is een stoere Land Rover 88 voorzien van een 2286 cc (77 pk) viercilinder benzinemotor. Deze Land Rover verkeert in een goede conditie en de auto rijdt zeer goed.
Het chassis is roestvrij en de auto is technisch goed onderhouden. Het is een geweldig avontuur om op pad te gaan met deze Land Rover 88 met korte wielbasis. De auto is een ideale metgezel voor wie een huis met een uitgestrekt grondstuk bezit, om boodschappen te doen of werkzaamheden te doen rondom huis.
De auto biedt ruimte aan zeven passagiers; het is ook een geweldige klassieke auto om met vrienden of familie van te genieten.
Deze Landrover is voorzien van metalen beschermers op de voorspatborden, een reservewiel op de motorkap en witte stalen wielen voorzien van Goodrich ‘All-Terrain’-banden in de maat 235-85-16. Ook zijn er parabool-bladveren gemonteerd voor meer comfort.
Dit is een geweldige Land Rover 88 met korte wielbasis voor de liefhebber!