Triumph TR3A
€ 39.750,=
Bouwjaar 1959
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld

Opmerkingen

Triumph TR 3A, jaar 1959.
Kleur donkergroen (British Racing Green) gecombineerd met een beige lederen interieur afgewerkt met beige tapijt. De auto is voorzien van een beige hood-cover, een zwarte mohair soft-top, zwarte zijruitframes en een zwarte mohair tonneaucover.
Deze prachtige Triumph TR 3A is vijftien jaar geleden uitvoerig gerestaureerd in Nederland. Een volledige fotoreportage van de restauratie is aanwezig. Sinds de voltooiing van de restauratie is de auto spaarzaam gereden en altijd netjes gestald.
De auto verkeert in een sublieme topstaat! De Triumph TR 3 (A) is een van de Britse “Big Three” sportwagens uit de jaren vijftig (Austin Healey, MGA, Triumph TR 3) die de wereld van het autoracen en de rallysport hebben veroverd in een periode dat renwagens (oud NL-woord voor racewagens ;-) grotendeels standaard waren en alleen op details getuned en gemodificeerd.
Met deze Triumph TR 3A beleeft u het plezier van sportief open autorijden precies zoals in deze glorieuze dagen! De robuuste viercilindermotor produceert een gezonde 100 pk en (de toen een nieuwigheid) schijfremmen op de voorwielen zorgen voor voldoende remkracht.
Deze prachtige Triumph TR 3A toont prachtige originele details en alles ziet er bijna gloednieuw uit! De auto is uitgerust met lichtmetalen Minilite-stijl wielen (kunnen worden vervangen door spaakwielen), twee op de voorspatborden gemonteerde achteruitkijkspiegels en K&N sportluchtfilters. Deze Triumph TR 3A is een top gerestaureerd exemplaar.
De auto zal een geweldige aanvulling zijn op een verzameling, of het zal een prachtige rijdersauto zijn om uw klassieke auto-passie compleet te maken!

U bent van harte welkom in onze showroom in Ede.
Hier staan altijd meer dan 45 bijzondere klassiekers en dat is een bezoek zeker waard.
Bij ons kunt u een proefrit maken en de auto inspecteren in onze professionele werkplaats.
In onze werkplaats werken zeer ervaren monteurs.
Hier kunt u ook terecht voor revisie, onderhoud, en reparaties.
Wij zijn al vele jaren "verslaafd" aan de autotechniek uit de jaren 50, 60 en 70.

Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans.
Onze auto's kunnen worden afgeleverd met Nederlands, Duits, Frans of Belgisch kenteken.
We kunnen de auto bij u thuis afleveren.
Ook in België Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.