Carburateur revisie en afstellen voor alle merken

U heeft dit jaar ook weer volop genoten van de ritten met uw klassieke auto en nu staat uw klassieker waarschijnlijk droog en wel in uw garage of stalling.

Rijden met een klassieke auto is en blijft een genot als je tenminste met regelmaat onderhoud pleegt aan uw klassieker.

Een van de punten die we met grote regelmaat horen van eigenaren is dat hun klassieke auto meer benzine is gaan verbruiken of toch niet meer helemaal lekker loopt. Dat zijn aanwijzingen dat mogelijk de carburateurs van uw klassieker aandacht nodig hebben.  

Een goed werkende en afgestelde carburateur verlengt de levensduur van de motor van uw klassieke auto. Het is daarom belangrijk om de werking van uw carburateurs met enig regelmaat te laten controleren.

Carburateur revisie of afstellen is specialistisch werk. Er is geen “one size fits all” als het gaat om carburateurs voor klassieke auto’s. Voor elk merk en vaak ook type klassieke auto of dat nu een klassieke Volvo, Jaguar, Austin Healey, Open, Jaguar, MG, Triumph etc…  is een specifieke carburateur.

Er zijn daarbij veel merken carburateurs zoals Strombergh, Weber, SU of Solex en binnen deze merken carburateurs zijn ook weer veel verschillen. Dat komt mede doordat de carburateur een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt in de loop der jaren.

Kortom: bent u geen specialist, heeft u niet alle apparatuur en wilt u de levensduur van de motor van uw klassieker verlengen en tegelijk zo zuinig- en comfortabel mogelijk rijden, dan doet u er goed aan om naar een specialist te gaan die ervaring heeft in de verschillende carburateurs en klassieke auto’s.

Carburateur revisie en afstellen voor alle merken

Classic Open heeft jaren ervaring met verschillende merken klassieke auto’s en de carburateurs die daar gebruikt worden. We hebben de specialistische kennis en de apparatuur om carburateurs van uw klassieker perfect af te stellen zodat u komend jaar ook weer met veel plezier én comfort de nodige ritten kunt maken.

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vr    09:00u - 17:30u
zaterdag     09:00u - 15:00u

Afspraak buiten openingstijden?
Bel +31 (0)6 83 24 04 11

nieuwsbrief.png

facebook-3-128.png

ADRESGEGEVENS

Tel.: +31 (0)26 442 99 37
E-mail: sales@classicopen.eu

Bonnetstraat 33
6718 XN in Ede

whatsapp-1.png

GESPECIALISEERD

Classic Open is onderdeel van deze groep gespecialiseerde websites

imparts_logo.png

1Classadditionslogo.png

woolf.jpg

handashop.jpg

CarClassiCooling.jpg